9 oktober 2009
 

Nissan

Voordeel op Nissan Qashqai en Pixo

9 oktober 2009 | Nissan maakt de aanschaf van een nieuwe Qashqai of Pixo extra aantrekkelijk. Tot en met 31 oktober aanstaande zijn de Qashqai en Qashqai 2 te financieren tegen 0% rente. Maakt een klant een proefrit in de Nissan Pixo, dan ontvangt hij een hotelovernachting in een Van der Valk hotel in Duitsland naar keuze.

Voor het financieringsaanbod dat van toepassing is op de Qashqai en de Qashqai 2, geldt een maximaal kredietbedrag van 10.000 euro en een looptijd van 36 maanden. Beide modellen vallen op door hun stoere looks en ruime interieur, waarbij de Qashqai 2 dankzij een grotere wielbasis en langere carrosserie plaats biedt aan zeven personen. De Nissan Qashqai is er voor 22.300 euro.

Nissan

Maakt een klant een proefrit in de Nissan Pixo, dan ontvangt hij een gratis hotelovernachting in een Van der Valk-hotel in Duitsland naar keuze. Besluit de klant vervolgens over te gaan tot de aanschaf van een Nissan Pixo, dan komt hij wederom in aanmerking, zolang de voorraad strekt, voor een gratis hotelovernachting.

De Nissan Pixo is er vanaf 7.999 euro. De 1,0-liter Nissan Pixo heeft een energielabel A en valt op door zijn standaarduitrusting, waaronder een in hoogte verstelbaar stuur, stuurbekrachtiging, ABS, airbags voor de bestuurder en de voorste passagier, ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes en een achterruitwisser.

Nissan
 
Websitewww.nissan.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!