9 oktober 2009
 

Subaru

Voordeel bij de Subaru-Dealers

9 oktober 2009 | In de laatste drie maanden van dit jaar maken de Subaru-dealers het extra aantrekkelijk om een nieuwe Subaru aan te schaffen. De Forester wordt tijdelijk met een pakket extra's aangeboden, waarvoor de consument nauwelijks extra hoeft te betalen. Daarnaast kunnen de kopers van een nieuwe Justy, Impreza of Forester aanzienlijk op de brandstofkosten besparen.

De Forester-uitvoering met het pakket extra's heeft de benaming 'Holiday' meegekregen. De toevoeging 'Holiday' verwijst naar het feit dat de auto is voorzien van talrijke accessoires die van pas komen bij elke vorm van vakantie en vrijetijdsbesteding, in welk jaargetijde ook.

Als basis fungeert de Forester 2.0X Comfort met Symmetrical AWD, 16-inch lichtmetalen wielen, climate control, cruise control, VDC, mistlampen, radio/cd-speler, roofrails en verwarmbare voorstoelen. De Subaru Forester 'Holiday' is daarnaast voorzien van een afneembare trekhaak, aluminium dakdragerset, winterbanden met een extra set 16-inch stalen wielen, een fietsendrager voor twee fietsen (montage op trekhaak), een transportbox, een rubberen mattenset en een rubberen bagagemat.

Subaru

De Subaru Forester 2.0X Holiday is leverbaar tot en met 31 december 2009. De consumentenprijs bedraagt 33.995 euro. Het voordeel voor de klant komt daarmee uit op 2.350 euro! De actie kan niet worden gecombineerd met eventuele andere acties die er voor de Forester in deze periode zijn.

De succesvolle actie met gratis brandstof voor de modellen Justy, Impreza en Forester is verlengd tot en met 31 december 2009. Dat betekent dat kopers van een nieuwe auto uit deze modelseries geheel gratis een prepaid brandstofpas ontvangen. Wordt in deze drie maanden zo'n Subaru aangeschaft, dan heeft de koper tot 1 juli 2010 de tijd om van het brandstof-tegoed gebruik te maken.

In het geval van de Justy vertegenwoordigt de prepaid kaart een waarde van 500 euro. Bij de Impreza is het tegoed voor brandstof 750 euro, terwijl in het geval van de Forester voor 1.000 euro kan worden getankt, ongeacht de voorkeur voor benzine, diesel of LPG. Overigens staat het de kopers van de auto vrij om af te zien van de prepaid tankpas en te opteren voor gratis accessoires naar eigen keuze met dezelfde waarde. Wat betreft de Forester komt deze actie niet in aanmerking bij gebruikmaking van de Forester 'Holiday'-aanbieding.

Subaru
 
Websitewww.subaru.nl
Deel via