1 oktober 2009
Kia Picanto (2004 - 2011)

Kia Picanto (2004 - 2011)

Kia introduceert gelimiteerde Picanto Sport uit eCollectionbyKia

1 oktober 2009 | Kia introduceert een exclusieve, gelimiteerde versie van haar succesvolste compacte model: de Picanto SportbyKia. Deze limited edition is niet alleen uniek vanwege zijn bijzonder sportieve uitrusting en speciale combinatie van accessoires; het is bovendien het eerste model binnen de eCollectionbyKia. Dit staat voor een exclusieve reeks Kia-modellen die uitsluitend via Internet aangeboden worden en ook online te reserveren zijn.

De Picanto SportbyKia is een gelimiteerde versie van de reguliere Picanto en is uitgerust met een unieke combinatie van speciale sportieve accessoires. Bovendien is de Picanto SportbyKia te reserveren via Kia's virtuele showroom op Kia.nl.

Kia Picanto (2004 - 2011)

De Picanto Sport is gebaseerd op de luxueuze Picanto X-ecutive, maar beschikt daarnaast over een groot aantal optische elementen die het sportieve karakter van de Picanto onderstrepen, zoals een sportieve voor- en achterbumper (met diffuser), sideskirts, zwarte koplampunits, 15-inch lichtmetalen velgen, zwarte raamstijlen, een achterspoiler en een zwart dak. In het interieur wordt de sportieve uitstraling van het exterieur voortgezet met een speciaal instrumentencluster, aluminium sportpedalen en open hoofdsteunen.

De Picanto SportbyKia kost € 11.595,-. De Picanto Sport is slechts leverbaar in een gelimiteerde oplage van 35 stuks. Om te benadrukken dat iedere Picanto SportbyKia echt uniek is, krijgt ieder model uit deze serie een badge op het kofferdeksel met daarop een afzonderlijk nummer.

Kia Picanto (2004 - 2011)

In de toekomst zal het modellenaanbod in de eCollectionbyKia naast de Picanto worden uitgebreid met andere gelimiteerde uitvoeringen van o.a. de Soul.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!