30 september 2009
 

Opel

Bijzonder financieringsaanbod bij Opel

30 september 2009 | Met de aanstaande overname van Opel door het Canadese Magna International staat het merk aan het begin van een nieuwe toekomst. Om dat te onderstrepen doet Opel zijn klanten een uniek aanbod. Wie kiest voor een nieuwe Opel, betaalt nu de helft van de nieuwprijs. De andere 50 procent betaalt de klant over twee jaar (in 2011), zonder dat daar een cent rente tegenover staat.

Niet alleen betaalt de klant aanvankelijk slechts de helft van de nieuwprijs, ook doet Opel een royaal inruilvoorstel voor de huidige auto. De waarde van de in te ruilen auto wordt direct in mindering gebracht op de eerste helft van de totaalprijs van de nieuwe Opel, waardoor in veel gevallen bij de aanschaf nauwelijks bijbetaald hoeft te worden.

Opel

Ook kan de klant de 50/50-deal gebruiken voor de aanschaf van een van de tijdelijk leverbare Opel Compleet-modellen: een beperkte selectie van zeer compleet uitgeruste Opel-modellen luxe extra's. Deze Opels zijn direct leverbaar, waardoor de klant snel in een gloednieuwe Opel kan stappen.

Opel
 
Websitewww.opel.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!