28 september 2009
Jaguar XF (2007 - 2015)

Jaguar XF (2007 - 2015)

Nieuwe option packs voor Jaguar XF

28 september 2009 | De Jaguar XF kan nu worden besteld met vijf nieuwe option packs, die specifiek voor dit model werden ontwikkeld. Vanaf nu worden twee packs af fabriek leverbaar, het Preference Pack voor de XF Luxury, en het Privilege Pack voor de XF Premium Luxury.

Het Preference Pack bestaat uit Jaguar Smart Entry, Parking Aid met camera achter, Mirror Package en een Touch Screen navigatiesysteem. Als pack geleverd kost dit € 3.390, wat een consumentenvoordeel betekent van € 2.280, veertig procent in vergelijking met de losse prijs van deze accessoires.

Jaguar XF (2007 - 2015)

Het Privilege Pack bestaat uit het Premium Luxury Winter Comfort Package (onder meer verwarmde stoelen en stuurwiel), een verwarmde voorruit, Bi-Xenon koplampen, 19 inch Artura lichtmetalen velgen en Parking Aid met camera achter. Ook dit wordt geleverd met veertig procent consumentenvoordeel voor een prijs van € 2.990.

Onderstaande drie packs zijn speciaal ontwikkeld voor de Diesel S en worden leverbaar vanaf productie november 2009: het Dynamics Pack, Aerodynamic Pack en Interior Pack. Desgewenst kunnen deze met elkaar worden gecombineerd. Het Dynamics Pack bestaat uit het Jaguar Adaptive Dynamics systeem (tot nu toe uitsluitend leverbaar in de XK, XKR EN XFR ) en 20" Volans lichtmetalen velgen.

Jaguar XF (2007 - 2015)

Het Aerodynamic Pack is geïnspireerd op de XFR en herkenbaar aan de unieke voorbumper met honingraatgrille, zwarte luchtinlaten, dorpelverbreders en een achterspoiler. Als optie is LED-verlichting in de design blades te bestellen.

Het Interior Pack bestaat onder meer uit R-stoelen, die 18- en 14-voudig verstelbaar zijn maar dan zonder R-logo. De houtafwerking is met Piano Black, uniek voor de XF. Afhankelijk van het uitrustingsniveau worden deze stoelen gekoeld en/of verwarmd. Als optie kan de klant bovendien kiezen voor zwarte Jaguar Suedecloth hemelbekleding.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!