11 september 2009
Renault Kangoo

Renault Kangoo

Renault Kangoo in prijs verlaagd

11 september 2009 | Renault breidt de uitrusting van de Kangoo Family uit. De multifunctionele gezinsauto met schuifdeuren achter, biedt hierdoor een verhoogd veiligheidsniveau en meer comfort. Tegelijkertijd zijn de prijzen aangescherpt: de Kangoo Family is er nu vanaf 15.990 euro.

Dankzij de uitbreiding van de standaarduitrusting zijn alle uitvoeringen van de Kangoo Family nu voorzien van zijairbags vóór, als aanvulling op de frontairbags. Op de Authentique-uitvoering maken elektrisch bedienbare zijruiten vóór en een ISOFIX-bevestigingssysteem op de passagiersstoel de nieuwe standaarduitrusting compleet.

Renault Kangoo

De meest populaire uitvoering is de Kangoo Family Expression. Zijn aantrekkingskracht is vergroot dankzij in carrosseriekleur gespoten bumpers en buitenspiegels, de mistlampen vóór en de elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels. De Family Expression is er vanaf 17.190 euro.

Meer luxe biedt het Pack Expression: voor 895 euro krijgt de koper drie vliegtuigkastjes achter, airconditioning, elektrisch verstelbare, verwarmbare en inklapbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare zijruiten in de zijschuifdeuren en een regen- en lichtsensor.

Renault Kangoo

De meest luxe versie is de Kangoo Family Privilège. Deze uitvoering krijgt als bijzondere extra de exclusieve bumperpartij van de driedeurs Kangoo Be Bop met een zilvergrijs middenstuk. Ook het interieur wint aan aantrekkingskracht. Geheel in lijn met deze nieuwe looks levert Renault nu exclusief voor de Privilège-uitvoering een nieuwe, lichte stoelbekleding.

Voor de aandrijving van de Kangoo Family biedt Renault vijf opties: twee benzinemotoren (66 kW en 81 kW) en twee diesels (51 kW, 66 kW en 77 kW). Alle dieselversies hebben het energielabel B of C. De Kangoo Family is tevens leverbaar met een automatische versnellingsbak in combinatie met de 1.6 16V-benzinemotor (81 kW).

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!