4 september 2009
 

Donkervoort

Jochem Uytdehaage presenteert Donkervoort events

4 september 2009 | Jochem Uytdehaage (oud Nederlands, Europees, wereld- en Olympisch kampioen schaatsen) biedt met zijn lezingen de nieuwste aanvulling op het bestaande programma van Donkervoort Events. Vanaf 1 september 2009 zal de oud-Donkervoort rijder middels zowel lezingen als actieve programma's meerdere nieuwe mogelijkheden verschaffen voor bedrijven en hun relaties in en rond de Donkervoort fabriek in Lelystad en op de verschillende circuits van Nederland.

Tot een aantal jaar geleden was Jochem tenslotte zelf fanatiek Donkervoort rijder. Met deze nieuwe ontwikkelingen treed Jochem weer terug in de voor hem bekende en geliefde wereld van Donkervoort.

De nieuwste aanvulling van Donkervoort Events biedt een aantal mogelijkheden, variërend van lezingen tot spectaculaire activiteiten op het circuit. In zijn lezingen, variërend in lengte, put Jochem uit zijn jarenlange ervaring als topsporter. Net als een Donkervoort kan ook Jochem's lezing speciaalworden aangepast. Mogelijke onderwerpen zijn doorzettingsvermogen, passie en het omgaan met tegenslagen, waarin Jochem ook het ongeluk in zijn Donkervoort kort aanhaalt. Maar ook in thema's als 'de weg naar de top', 'hoe houd ik mij fit?', coaching en vastberadenheid is Jochem thuis.

Donkervoort

Tijdens het actievere programma put Jochem uit zijn eigen ervaringen met de Donkervoort én de schaatssport. Zo legt hij een duidelijke link tussen schaats- en racetechnieken tijdens een demonstratie in een Donkervoort op de driftcirkel op het testcircuit in Lelystad. Theorieën die tijdens de lezing worden besproken kunnen zo in de praktijk getoetst worden tijdens de slalomcompetitie. Maar ook hierin zijn vele variaties op het programma mogelijk.

Donkervoort Events, opgericht in 2005, bleek een gat in de markt. Met als uitgangspunt de kennismaking met de wereld van Donkervoort groeide het aantal events al gauw naar gemiddeld twee per week. Inmiddels zijn er vele programma's mogelijk, variërend van rondleidingen, lezingen en seminars, (mee)rijden in een Donkervoort op het circuit, rijvaardigheidstrainingen, lunchen, borrelen en dineren in de showroom of in de werkplaats en meer. Net zoals de auto, worden ook de evenementen gemaakt op basis van de specifieke wensen van de klant.

Donkervoort
 
Websitewww.donkervoort.nl
Deel via