4 september 2009
 

Land Rover

Nieuwe Land Rover modellen nu in de showroom

4 september 2009 | De showrooms van de Nederlandse Land Rover dealers bieden vanaf begin september heel wat nieuws. Met maar liefst drie nieuwe modellen is het programma van het merk grotendeels vernieuwd. Zowel de nieuwe Range Rover, Range Rover Sport als Discovery 4 beloven innovatieve technologie, verbeterde on-road-prestaties en vertrouwde off-road-capaciteiten.

De nieuwe Land Rover modellen onderscheiden zich niet alleen door een vernieuwd exterieur- en interieurdesign. Tevens zijn er twee nieuwe motoren en nieuwe technologie. Zo maakt in de Range Rover en Range Rover Sport een nieuwe 5.0 V8 Supercharged benzinemotor met 510 pk en 625 Nm zijn entree en in de Range Rover Sport en Discovery 4 een nieuwe 3.0 TDV6 sequentiële turbodiesel van 245 pk en 600 Nm. Ondanks hun grotere vermogens zijn beide motoren aanzienlijk zuiniger en schoner dan hun voorgangers.

Land Rover

Het vernieuwde exterieurdesign geeft de modellen een hoogwaardigere uitstraling en speelt tegelijk een rol bij het reduceren van de luchtweerstand. Aan de voorkant plaatst het gebruik van LED 'signature'-verlichting voor het parkeerlicht een opvallend accent. Ook voor de achterlichten wordt LED-technologie gebruikt.

Het interieur van de Range Rover is geraffineerder geworden, waarbij twee primeurs in het dashboard de aandacht trekken: een virtueel TFT-instrumentenpaneel en een 'touch-screen' met 'dual view'-technologie.

Land Rover

De nieuwe Range Rover, Range Rover Sport en Discovery 4 staan vanaf heden in de Nederlandse Land Rover showrooms en hebben de volgende vanafprijzen: Range Rover vanaf € 131.400, Range Rover Sport vanaf € 86.500, Discovery 4 vanaf € 69.900.

Land Rover Land Rover
 
Websitewww.landrover.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!