1 september 2009
 

Parrot

Parrot introduceert RKi8400 autoradio

1 september 2009 | Parrot is bekend van van draadloze randapparatuur voor mobiele telefoons. Nu levert Parrot ook een complete autoradio: de RKi8400. Met deze autostereo van Parrot kunnen alle iPhone functies in de auto gebruikt worden. Tegelijkertijd profiteert de gebruiker van Parrot's expertise in digitaal geluid in de auto voor telefoongesprekken met spraakherkenning.

Parrot RKi8400 is een FM/AM RDS autostereo-installatie met alle aansluitingen voor het beluisteren van digitale muziek en is ook voorzien van een ingang voor SD-kaarten en USB. Tevens kan de automobilist gebruik maken van geavanceerde handsfree telefoonfuncties. Een van de unieke eigenschappen is de praktische opbergruimte achter het afneembare frontpaneel, bijvoorbeeld voor het opbergen en opladen van een iPhone.

Parrot

Op het grote kiesscherm, volledig in kleur, kan de gebruiker albumhoezen bekijken die in de iPhone zijn opgeslagen. Als de telefoon overgaat, schakelt het systeem automatisch over naar de handsfree stand. Dankzij de draadloze Bluetooth technologie van de Parrot RKi8400 kan het toestel ook muziek afspelen die verzonden wordt vanaf de iPhone 3.0 of een andere mobiele telefoon of speler met Bluetooth, via Bluetooth Stereo A2DP.

Bovendien heeft de Parrot RKi8400 een USB-poort voor aansluiting van een draagbare harde schijf, USB-stick, SD-kaartlezer of een dubbele lijn-in aansluiting voor analoge bronnen.

Parrot

In de RKi8400 is alle kennis van Parrot over handsfree systemen verwerkt. Enkele functies zijn spraaksynthesis, automatische synchronisatie met het adressenboek, en spraakherkenning zonder training, voor nog meer gebruiksgemak. De Parrot RKi8400 is voorzien van een dubbele microfoon waardoor achtergrondgeluid, zowel vanuit de auto als van buiten, wordt weggefilterd. Verder is de Parrot RKi8400 compatibel met alle verkrijgbare merken mobiele telefoons die voorzien zijn van Bluetooth.

Parrot Parrot
 
Websitewww.parrot.com
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!