24 augustus 2009
 

BMW

BMW's getroffen door hagelschade

24 augustus 2009 | Eind juli heeft een zware hagelbui in Zuid Limburg gezorgd voor lakschade aan een substantieel aantal BMW's. BMW Group Nederland kan deze auto's niet meer als nieuw verkopen, maar gaat deze volledig herstelde auto's, eenmalig aanbieden met een hagelkorting van 15% over de netto nieuwprijs.

Arjen de Jong, Algemeen Directeur van BMW Group Nederland: "Alle getroffen auto's zijn door experts nauwkeurig geïnspecteerd op schade. Wij bieden 100% zekerheid dat de beschadigde auto's volledig hersteld zijn conform de strikte BMW standards. Daarnaast blijft de fabrieksgarantie uiteraard volledig van kracht".

Het noodweer in juli trof met name delen van België en Zuid Limburg. Het overslagpunt van BMW Group bevindt zich in Born. Dit is een terrein waar alle nieuwe BMW's vanuit de fabriek ons land binnenkomen. De auto's worden hier door de douane ingeklaard en vrijgegeven voor aflevering aan de dealers. Alle getroffen auto's worden nu binnen de eenmalige kortingsregeling aangeboden

BMW

De auto's zijn per direct via de BMW dealers te verkrijgen. De getroffen auto's zijn hoofdzakelijk modellen uit de BMW 1-, 3- en 5 Serie. Ook zijn er meerdere modellen van de BMW X3 en X5 beschikbaar.

Op de website BMW.nl is een hageldossier samengesteld.

BMW
 
Websitewww.bmw.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!