30 juli 2009
Volvo C30

Volvo C30

Klanten halen Volvo C30 nu zelf op in Zweden

30 juli 2009 | Volvo's C30 is met € 20.900 extra scherp geprijsd, maar klanten moeten de auto nu wel zelf ophalen in het Zweedse Göteborg. Na een uitgebreide kennismaking met de historie van het Scandinavische merk rijdt de klant vervolgens zelf zijn auto terug naar Nederland. Met de 1.6 DRIVe (20% bijtelling) kan dat op slechts één volle tank brandstof.

Klanten vliegen kosteloos met twee personen naar Göteborg voor een driedaags programma. Men overnacht in het hippe Elite Park Avenue hotel, ervaart het Factory Delivery Center en geniet onder andere van een diner bij restaurant Fond van de beroemde Zweedse kok Stefan Karlsson. Vanzelfsprekend staan ook een rondleiding door de fabriek en een bezoek aan het Volvo museum op het progamma. Na afloop van deze drie-daagse kennismaking met Zweden rijdt de klant zelf met de auto terug naar Nederland.

Volvo C30

Geen tijd om de C30 in Zweden op te halen? De klant is niet verplicht hier gebruik van te maken, de C30 kan ook bij de dealer worden afgeleverd. Men heeft dan recht op een accessoirecheque ter waarde van €500,-. De actie loopt tot en met 3 oktober 2009.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!