6 juli 2009
 

Subaru

Gratis benzine bij een nieuwe Subaru

6 juli 2009 | Deze zomer maakt Subaru het voor de kopers van een nieuwe Justy, Impreza of Forester mogelijk om aanzienlijk op de brandstofkosten te besparen. Iedere koper ontvangt namelijk geheel gratis een prepaid brandstofpas! De bijzondere zomeractie strekt zich uit over de periode van 3 juli tot en met 30 september. Wordt in deze drie maanden een nieuwe Justy, Impreza of Forester aangeschaft, dan heeft de koper tot 1 april 2010 de tijd om van het brandstof-tegoed gebruik te maken.

In het geval van de Justy vertegenwoordigt deze kaart een waarde van 500 euro, waarmee met de Justy (B-label) bij een mogelijk gemiddeld verbruik van 1 op 20 een afstand van ruim 6.000 kilometers kan worden afgelegd! In het geval van de Impreza is het tegoed voor brandstof 750 euro, terwijl in het geval van de Forester voor 1.000 euro kan worden getankt, ongeacht de voorkeur voor benzine, diesel of LPG. Overigens staat het de kopers van de auto's vrij om af te zien van de prepaid tankpas en te opteren voor gratis accessoires naar eigen keuze met dezelfde waarde.

Subaru

De eerder ingezette speciale aanbiedingen voor de kopers van een nieuwe Subaru Legacy en Outback worden ongewijzigd gehandhaafd. Zo kan de Subaru Legacy desgewenst geheel gratis worden voorzien van een LPG-installatie ter waarde van ruim 3.000 euro, of mag de koper ter waarde van 2.000 euro aan gratis accessoires uitzoeken.

Voorts is er voor een bescheiden bedrag een jubileumpakket van extra's leverbaar op de Legacy en Outback: het '20 Year Edition-pakket'.

Subaru
 
Websitewww.subaru.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!