6 mei 2003
 

Daewoo

Gratis zonnedak op Daewoo Matiz en Kalos

6 mei 2003 | Met het mooie lenteweer in aantocht en de zomer voor de boeg heeft Daewoo een passend aanbod voor kopers van een Daewoo Matiz of Kalos. Tot eind juni is ieder model uit de Matiz- en Kalos-serie voorzien van een schuif-/kanteldak, gratis!

Daewoo staat erom bekend van tijd tot tijd met bijzondere aanbiedingen voor haar klanten op de markt te komen. Ditmaal worden tot aan de zomer alle nieuwe Matiz- en Kalos-modellen voorzien van een schuif-/kanteldak. Daewoo heeft daarbij gekozen voor het merk Webasto.

Daewoo

Het handbediende zonnedak in de Matiz Sun is van het type Sky Slider Medium, dat een winkelwaarde vertegenwoordigt van € 375,-. Ook de Kalos wordt tot eind juni geleverd met een gratis schuif-/kanteldak. Bij de Kalos betreft het de Onyx 750 uitvoering van Webasto, met een consumentenprijs van € 425,-. De Sun-modellen zijn naast het zonnedak herkenbaar aan de speciale Sun-badge. Op zowel het schuif-/kanteldak als op de Matiz en Kalos verleent Daewoo drie jaar garantie. En om de Kalos Sun helemaal aantrekkelijk te maken, heeft Daewoo de prijslijst herzien waardoor de Kalos Sun nu verkrijgbaar is vanaf € 10.875,-.

Robert Tak, Directeur Verkoop & Marketing van Daewoo Motor Benelux: "In het eerste kwartaal van dit jaar heeft Daewoo in Nederland een spectaculaire verkoopstijging laten noteren, ruim 30%. Daewoo bevindt zich dan ook duidelijk in de lift, mede dankzij de nieuwe Kalos en Evanda. Binnenkort wordt daar nog de Nubira aan toegevoegd, want de eerste modellen zijn al onderweg naar Europa. Maar die nieuwe modellen staan verkoopacties, zoals deze Sun-uitvoeringen van de Matiz en Kalos, en de Cinema-versie van de Tacuma, niet in de weg. Er is bij Daewoo dan ook altijd wel wat te beleven".

Daewoo
 
Websitewww.daewoo.nl
Deel via