15 juni 2009
 

BMW

BMW ontwikkelt Cruise Bike en Kidsbike

15 juni 2009 | BMW heeft voor groot en klein een fiets ontwikkeld. De BMW Cruise Bike (voor groot) is geschikt voor lange toertochten. De BMW Kidsbike is voor de allereerste meters op een tweewieler.

De BMW Cruise Bike is een lichtgewicht fiets. Voor goed zitcomfort is de positie van het stuur verstelbaar dankzij een speciale naaf. Een telescopisch verende voorvork en 24 versnellingen behoren ook tot de uitrusting van de BMW Cruise Bike. Dankzij het aluminium frame weegt de fiets 13,9 kilo. Het ontwerp van de fiets is twee keer op rij onderscheiden met een Red Dot Award voor design. De Cruise Bike, verkrijgbaar in de kleuren rood en parelmoer, kost 849 euro.

BMW

De Kidsbike van BMW is door zijn unieke formule geschikt voor kinderen van 2,5 tot 6 jaar. De fiets is in eerste instantie bruikbaar als loopfiets (met rem) zodat de jonge berijder op speelse wijze balans en coördinatie ontwikkelt. Vervolgens kunnen de bijgeleverde trappers en ketting gemonteerd worden en is de Kidsbike een volwaardige kinderfiets (zadelhoogte 38-46 cm).

Bij de BMW-kinderfiets horen een helm in framekleur, ergonomische handvatten, reflectors, een bagagenet aan het stuur en een tas tussen het frame. De vernuftige BMW Kidsbike kost 279 euro en is verkrijgbaar in de kleuren rood, oranje en blauw.

BMW

De BMW Cruise Bike en de BMW Kidsbike zijn nu verkrijgbaar bij de BMW-dealers.

BMW BMW
 
Websitewww.bmw.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!