4 juni 2009
 

Audi

Nieuwe kinderzitjes bij Audi

4 juni 2009 | Audi introduceert een nieuwe lijn kinderzitjes. Daarbij is keuze uit drie gewichtsklassen. Voor alle uitvoeringen geldt dat ze voldoen aan de Europese ECE-R 44/04 veiligheidsnormen. Voorafgaand aan de serieproductie zijn de nieuwe stoeltjes intensief beproefd tijdens talrijke crashtests.

Alle stoeltjes zijn aan de lengte van het kind aan te passen en voorzien van een zachte binnenbekleding. Elk stoeltje uit de nieuwe lijn is bekleed met speciaal voor Audi ontwikkelde stof. Deze ademende stof is huidvriendelijk en kleurecht. Uiteraard is de bekleding afneembaar en wasbaar.

Audi

Bovendien is de bekleding volgens de 'Öko-Tex Standard' gecertificeerd. Dat betekent dat de bekledingsstoffen zijn getest op PH-waarde en vrij zijn van formaldehyden, pesticiden en conserveringsmiddelen. Ook houdt dit in dat de gebruikte kleurstoffen de gezondheid niet schaden.

De nieuwe kinderzitjes zijn verkrijgbaar in twee speciaal op de Audi-modellen afgestemde designlijnen. Daarbij is er keuze uit de kleurcombinaties zilver/zwart en signaaloranje/zwart.

Audi

Onder de nieuwe kinderzitjes van Audi zijn er ook die geschikt zijn voor het ISOFIX- bevestigingssysteem. Dat maakt een snelle in- en uitbouw mogelijk. Vrijwel alle Audi-modellen kunnen optioneel worden voorzien van ISOFIX-bevestigingspunten op de rechter voorstoel (in combinatie met een uitschakelbare passagiersairbag) en de achterbank. De nieuwe kinderzitjes van Audi zijn verkrijgbaar bij de officiële Audi-dealers. De prijslijst start bij € 238,-.

Audi Audi
 
Websitewww.audi.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!