2 juni 2009
 

TomTom

TomTom introduceert Limited Edition White Pearl

2 juni 2009 | TomTom introduceert een design-editie van het TomTom navigatiesysteem. De TomTom White Pearl is gebaseerd op de TomTom ONE IQ Routes editie, maar is toch net even anders. Het apparaat gaat door de afwerking in parelglans en bijpassende EasyPort-houder een stapje verder in de typische uitstraling en gevoel van een persoonlijk TomTom navigatieapparaat.

White Pearl en de houder kunnen schoon en veilig worden opgeborgen in een bijpassend zijden tasje met trekkoord, dat de set compleet maakt.

TomTom

In het apparaat is ook een handige set Nuttige Plaatsen geïnstalleerd. Met categorieën zoals 'Places to be seen', 'Shop 'til you drop' en 'everyday fashion' kunnen bestuursters gemakkelijk naar de beste plaatsen navigeren. Dat zijn winkels maar ook restaurants, clubs, cafés, lunchrooms, bioscopen en theaters, waardoor bestuursters de omgeving grondig kunnen verkennen.

"We hebben dit apparaat speciaal aantrekkelijk voor vrouwen gemaakt, door de uitstekende navigatie-eigenschappen te combineren met een beetje fun, exclusiviteit en stijl", zegt Corinne Vigreux, Managing Director bij TomTom. "Vrouwen vormen een belangrijk marktsegment dat in het verleden op grote schaal genegeerd is door fabrikanten van consumentenelektronica. We beginnen nu in te zien hoe belangrijk deze groep is en hebben daarom dit speciale product ontwikkeld.

TomTom

Deze speciale editie wordt slechts in een aantal geselecteerde winkels verkocht waaronder Dixons en Wehkamp. De aanbevolen verkoopprijs van de nieuwe TomTom White Pearl is € 199 en zal vanaf half juni beschikbaar zijn.

TomTom TomTom
 
Websitewww.tomtom.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!