20 mei 2009
 

Slooppremie

Sloopregeling op 29 mei van start

20 mei 2009 | Vanmiddag is door het Ministerie van VROM bekend gemaakt dat de nationale sloopregeling vanaf vrijdag 29 mei operationeel is. Vanaf die datum kunnen eigenaren van een oude auto daadwerkelijk in aanmerking komen voor een slooppremie.

Peter Janssen, directeur RAI Vereniging is verheugd dat de regeling nog in mei van start gaat: "Het Pinksterweekend pakken we nu mooi mee, een weekend waarin traditioneel veel bezoeken aan showrooms worden gebracht".

Slooppremie

RAI Vereniging -waarin de importeurs samenwerken aan duurzame mobiliteit- heeft al langer geijverd voor een sloopregeling. "Al ruim twee jaar zijn we bezig de politiek te overtuigen van het feit dat een sloopregeling daadwerkelijk iets doet aan het verbeteren van de luchtkwaliteit, we zijn blij dat ons idee is opgepikt door de Minister van VROM", aldus Peter Janssen.

Aan de sloopregeling zijn wel voorwaarden verbonden. Deze voorwaarden zijn bij de aankondiging op AutoRAI door Minister Cramer op 3 april jl. bekendgemaakt en terug te vinden op de website NationaleSloopregeling.nl.

Slooppremie
 
Websitewww.nationalesloopreg
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!