15 mei 2009
Chevrolet Volt

Chevrolet Volt

Singer / songwriter bejubelt Chevrolet Volt

15 mei 2009 | Met de Chevrolet Volt geeft General Motors (GM) blijk van haar visie over de aandrijftechnologie voor de toekomst. Daarin staat volgens GM de Extended-Range Electric Vehicle centraal. De eerste prototypes van de Chevrolet Volt rijden al geruime tijd rond om de praktische haalbaarheid van deze technologie aan te tonen. Over twee jaar is de auto in Europa te koop en nu al is er ook de Chevy Volt Song, om te benadrukken dat de Chevrolet Volt allang geen toekomstmuziek meer is.

De 'groene' gedachte achter de ontwikkeling van de revolutionaire Chevrolet Volt enthousiasmeert niet alleen wetenschappers, politici en voorstanders van duurzaam rijden; ook voor singer/songwriters vormt de Volt een enorme bron van inspiratie.

Sarah Spiegel, een voormalig medewerker van General Motors en inmiddels professioneel liedjesschrijver en zangeres, liet zich inspireren door de Volt en presenteerde recent het resultaat, de Chevy Volt Song, aan een aantal executives van General Motors. De tekst van het nummer spreekt voor zich en benadrukt nogmaals de sterke en duurzame eigenschappen van de Chevrolet Volt en de revolutionaire Voltec-technologie.

Tekst Chevy Volt Song:

Chevrolet Volt

Once I had a guzzler,
I could not afford,
It cost me more every day.

Once I had a guzzler,
Now it's gone,
Chevy Volt's here to stay.

Don't you remember?
It was 'filler up'?
So much we couldn't' pay?

Don't you remember
Where all your money went?
E flex came and saved the day.

Chevrolet Volt

Chevy Volt! Chevy Volt, leaves me money for play.
Chevy Volt! Chevy Volt, Chevy Volt's here to stay.

Nog niet bekend is of General Motors de Chevy Volt Song daadwerkelijk gaat gebruiken voor haar Volt-campagne, maar als jingle in een reclamecampagne zou de Chevy Volt Song zeker niet misstaan.

Singer/Songwriter Sarah Spiegel was voorheen werkzaam als woordvoerder van General Motors in Amerika. Inmiddels heeft ze zich gestort op een fulltime carrière als singer/songwriter en momenteel is ze bezig met de opnames voor een nieuw album en schrijft ze jingles. De Chevy Volt Song is daar het laatste voorbeeld van.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!