31 augustus 2001
 

Rover

Martijn Duivenvoorden benoemd tot manager Fleetsales & Leasing MG Rover

31 augustus 2001 | Martijn Duivenvoorden (33) is met ingang van deze maand benoemd tot Manager Fleetsales & Leasing bij MG Rover Nederland. De aanstelling van een ervaren specialist op het gebied van leasing en verkopen in de zakelijke markt is een logisch vervolg op de activiteiten die Rover en MG momenteel ontplooien, zoals de lancering van een fiks aantal nieuwe modellen en de oprichting van een eigen MG Rover leasemaatschappij. Een groot deel van de MG Rover verkopen zullen dan ook plaatsvinden in de zakelijke sector van de automobielmarkt.

Martijn Duivenvoorden kan ondanks zijn jeugdige leeftijd nu al terugzien op een brede ervaring in de automobielbranche in diverse functies, laatstelijk als Account Manager bij Leaseconcept uit Hoofddorp. Over zijn aanstelling bij MG Rover Nederland als Manager Fleetsales & Leasing zegt Duivenvoorden: "Het merk Rover heeft mij altijd al aangetrokken en zeker nu de Rover 75 Tourer geintroduceerd wordt en de MG-lijn enorm wordt uitgebreid, weet ik zeker dat MG Rover een uiterst interessant alternatief is voor de zakelijke rijder en de eigenaren van grote wagenparken. Aan mij de eervolle taak om MG Rover voor de categorie veeleisende automobilisten, die zich ook in de keuze van hun auto willen onderscheiden, een plaats te geven op hun voorkeurslijst. En ik kon mij geen beter tijdstip wensen dan nu, want de Rover 75 Tourer, die zeker hoge ogen gaat gooien, is zojuist op de markt verschenen en volgende maand gaan wij beginnen met de introductie van de uitgebreide MG-reeks. Bovendien valt mijn benoeming min of meer samen met de oprichting van MG Rover Lease Nederland".

Vorige maand heeft MG Rover Nederland haar eigen leasemaatschappij opgericht. Met de komst van de vele nieuwe modellen was het noodzakelijk ook zorg te dragen voor een goede ondersteuning van de zakelijke verkopen vanuit de importeur. De partner van MG Rover voor de ondersteunende Fleetsales & Leasing activiteiten is Abfin, een dochtermaatschappij van SNS Reaal Invest en onderdeel van de SNS bank. Abfin is geen onbekende in de Nederlandse automobielbranche en verzorgt voor meerdere partijen lease- en financieringsdiensten. De dienstverlening door Abfin vindt plaats onder de naam MG Rover Lease Nederland.

Bert Waterman, Algemeen Directeur MG Rover Nederland: "Met de oprichting van MG Rover Lease Nederland en de benoeming van Martijn Duivenvoorden staat onze organisatiestructuur voor onze Fleetsales & Leasing activiteiten en is MG Rover in staat de zakelijke rijders optimaal van dienst te zijn".

 
Websitewww.rover.nl
Deel via