30 april 2003
 

Motorola Bluetooth carkit

Motorola introduceert Bluetooth carkit

30 april 2003 | Motorola komt nog dit kwartaal met een Bluetooth carkit op de markt. Bluetooth is een radiotechnologie ontwikkeld ter vervanging van de snoeren en draden die momenteel worden gebruikt om elektronische apparaten, zoals computers, printers of mobiele telefoons, met elkaar te verbinden. De carkit, die geschikt is voor alle merken Bluetooth mobiele telefoons, schakelt automatisch aan zodra de auto is gestart. De mobiel zelf is dan al niet meer nodig, de Bluetooth-technologie doet de rest.
Motorola Bluetooth carkit

Simpele commando's zijn genoeg om telefoontjes te plegen: de carkit geeft de mogelijkheid om 100 nummers op te slaan en te activeren met de stem. De carkit herkent 7 verschillende talen en werkt ook op Bluetooth mobieltjes die geen stemactivering ondersteunen. Daarnaast heeft het apparaat, dat even gemakkelijk horizontaal als verticaal bevestigd kan worden, een echo- en ruisonderdrukking voor optimale geluidsweergave. De Motorola Bluetooth carkit is uit te breiden met de Bluetooth headset van Motorola. Met behulp van deze (eveneens draad loze) headset is het mogelijk om over te schakelen naar private mode waarbij het geluid alleen nog te horen is via de headset en niet meer via de speaker.

Motorola Bluetooth carkit

De Motorola Bluetooth carkit is vanaf nu te verkrijgen bij de betere speciaalzaak. De aanbevolen losse verkoopprijsprijs bedraagt € 349,-. De Motorola Bluetooth-headset heeft een adviesprijs van € 149,90. Beide Bluetooth-toestellen zijn compatibel met de Motorola Timeport 280i en de later dit jaar uitkomende Motorola E390 en Motorola V600 mobiele telefoons. De Motorola Bluetooth carkit ondersteunt alle 1.1 compliant Bluetooth mobiele telefoons.

Motorola Bluetooth carkit Motorola Bluetooth carkit
 
Websitewww.motorola.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!