24 april 2009
 

Renault Megane Coupe Cabriolet

Extra uitrusting voor laatste oplage Megane Coupe-Cabriolet

24 april 2009 | Renault introduceert de Mégane Coupé-Cabriolet Ultimate Edition. Deze laatste uitvoering is bijzonder rijk uitgerust. De auto is leverbaar voor prijzen vanaf 29.900 euro. Aangezien het om een gelimiteerde oplage van slechts 150 exemplaren gaat, is én blijft de Mégane Coupé-Cabriolet Ultimate Edition een exclusieve verschijning op de weg.

De standaarduitrusting van de Mégane Coupé-Cabriolet Ultimate Edition is dusdanig rijk, dat er slechts een paar opties overblijven. De Ultimate Edition is luxueus uitgerust met o.a. het elektronische stabiliteitsprogramma ESP, lederen bekleding, stoelverwarming, lichtmetalen 17-inch wielen en een Radio Renault 4x15W met CD-speler en MP3-ondersteuning, xenon koplampen, parkeersensoren achter en elektronisch geregelde airconditioning.

Renault Megane Coupe Cabriolet

De koper heeft de keuze uit vier benzinemotoren. De 1,6-litermotor levert 110 pk en heeft het groene energielabel C. De 2.0 16v is 135 pk sterk en is standaard gekoppeld aan een handmatig bediende zesversnellingsbak of een automaat. De topversie is de Mégane Coupé-Cabriolet Ultimate Edition 2.0 16V T met een 165 pk sterke turbomotor. De Ultimate Edition is tevens leverbaar met een 105 pk sterke 1,5-liter dCi-dieselmotor met roetfilter en energielabel B.

De Renault Mégane Coupé-Cabriolet Ultimate Edition is er vanaf 29.900 euro. Het klantvoordeel is meer dan 5.000 euro.

Renault Megane Coupe Cabriolet

Bovendien geeft Renault een inruilpremie van 2.000 euro. Indien de in te ruilen auto in aanmerking komt voor de sloopregeling van de overheid krijgt u nog eens 1.000 euro van Renault (raadpleeg de dealer voor de actiewoorwaarden van de Renault 'voorsloopregeling'). Het maximale klantvoordeel kan dus oplopen tot 8.000 euro.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!