29 april 2003
 

Signat Rage

Signat introduceert Rage subwooferlijn

29 april 2003 | Signat introduceert een lijn van subwoofers onder de naam "Rage". Deze Rage 10 en 12 inch sublaag-drivers combineren een agressief design met hoge capaciteit en een bescheiden prijs.

De Rage subwoofers zijn uitgevoerd met een aluminium conus, een geinverteerde stofkap, een extreem brede rubberen ophangrand en een speciale rubberen montagepakking met logo. De stofkap is voorzien van een tribal-logo, dat kan worden geinterpreteerd als een dreigend Afrikaans masker, ontstoken in woede (rage in het Engels). Dit alles ondersteunt het krachtige, agressieve uiterlijk, dat ook aan de achterzijde voortgezet wordt. De aluminium gegoten korf met vier brede poten, de robuuste magneet met geventileerde poolkern en de massieve verzilverde aansluitingen (geschikt voor losse draden en banaanstekkers) beloven de weergave van diepe bassen.

Signat Rage

De Rage 10 heeft een doorsnede van 250mm en is belastbaar tot 200 Watt RMS. De Rage 12 (300mm) kan vermogens aan tot 400 Watt RMS. Beide woofers presteren volgens de makers het beste in compacte gesloten behuizingen, van 10 tot 20 liter voor de Rage 10 en van 20 tot 40 liter voor de Rage 12. De Signat UNI10 en UNI12 behuizingen van 12,5 en 22 liter halen het beste uit deze Rage subwoofers. Binnenkort zal Signat ook bijpassende Rage subwooferversterkers introduceren.

Signat Rage
 
Websitewww.asntechnologies.c
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!