31 maart 2009
 

Renault

Mysterieuze kortingen bij Renault

31 maart 2009 | De eerste elf dagen van april pakken voor klanten van Renault extra voordelig uit. Klanten kunnen bij hun Renault-dealer namelijk profiteren van 'mysterieuze' kortingen. Renault's Mysterykortingsactie is bovendien te combineren met alle lopende acties, waardoor het voordeel voor de klant flink kan oplopen.

Renault heeft ervoor gekozen niet deel te nemen aan AutoRAI 2009 die van 1 tot en met 11 april a.s. plaatsvindt in de Amsterdamse RAI. Renault meent zijn merkidentiteit in de nieuwe opzet van de AutoRAI – waarbij alle merken zijn ingedeeld in zes zogenoemde autowerelden en er dus geen aparte merkenstands meer zijn – niet genoeg naar voren te kunnen brengen.

Renault

Renault kiest ervoor zijn klanten extra veel voordeel te bieden. Bovenop alle lopende acties geeft Renault tijdens deze periode daarom 'mysterieuze' kortingen op alle modellen. Op de website MysteryKorting.nl kunnen klanten een blanco MysteryKorting-cheque printen. Met deze cheque op zak kan de klant bij de Renault-dealer onderhandelen over de hoogte van de korting. Bijzonder is ook dat de klant bovendien zelf invloed heeft op de hoogte van de extra korting. Ook zakelijk rijders kunnen aan de actie deelnemen: zij kunnen het kortingsbedrag besteden aan accessoires voor hun nieuwe zakenauto.

De Mysterykortingsactie is te combineren met alle lopende Renault-acties. Bijvoorbeeld de actie van 0 %-rente, waarbij Renault drie jaar lang geen rente rekent bij een autofinanciering en de klant ook nog eens drie jaar garantie op zijn nieuwe auto krijgt. Of de actie waarbij Renault ervoor zorgt dat leaserijders slechts 14 % bijtelling betalen in het eerste jaar, door ze het verschil terug te betalen. Daarnaast zijn er nog veel meer aanbiedingen. De lopende Renault acties zijn geldig tot 30 april, maar de ludieke Mysterykortingsactie van Renault loopt alleen van 1 tot en met 11 april 2009.

Renault
 
Websitewww.mysterykorting.nl
Deel via