25 maart 2009
 

Audi

Audi start import fabrieksoccasions

25 maart 2009 | Audi-importeur Pon's Automobielhandel b.v. start met de directe import van jonge gebruikte Audi's vanuit Duitsland. Dit zijn allemaal officiële fabrieksauto's. De klant krijgt de auto afgeleverd met een officieel importcertificaat dat zekerheid biedt doordat het belangrijke zaken als herkomst, (onderhouds)historie en kilometerstand garandeert. Bovendien geeft het certificaat recht op alle services en privileges die ook voor nieuwe Audi's gelden. Ook de resterende fabrieksgarantie blijft onverkort geldig.

Het gaat om auto's die door de fabriek zijn ingezet voor bijvoorbeeld demonstratiedoeleinden. Dat betekent dat het in vrijwel alle gevallen gaat om jonge, ruim uitgeruste en perfect onderhouden modellen met een lage kilometerstand. Deze auto's zijn nu rechtstreeks bij de Audi-dealers te bestellen. Elke Nederlandse Audi-dealer heeft daartoe de database van beschikbare fabrieksauto's continu ter beschikking.

Audi

Heeft de klant zijn keuze gemaakt, dan bestelt de Nederlandse Audi-dealer de auto rechtreeks bij de fabriek. De klant krijgt de auto bij zijn eigen dealer afgeleverd met het officiële importcertificaat van Pon's Automobielhandel. Dit overdraagbare certificaat geeft zekerheid over belangrijke factoren als de herkomst, de kilometerstand en de onderhoudshistorie van de desbetreffende auto. Bovendien geeft het ook recht op alle services en privileges die voor nieuwe Audi's gelden zoals het vervangend vervoer concept en coulanceregelingen. Het spreekt voor zich dat de eventuele resterende fabrieksgarantie onverkort geldig blijft.

In veel gevallen zal een officiële fabrieksoccasion worden afgeleverd met Audi A-Selectie garantie. Dat houdt in dat de desbetreffende auto ook als de officiële fabrieksgarantie is afgelopen, nog minimaal één jaar volledige garantie geniet.

Audi

Bovendien maakt het officiële importcertificaat het mogelijk om na afloop van de officiële garantieperiode de garantie met een jaar te verlengen. Dit kan door middel van Audi CarLife of Audi CarLife Plus. Alle garantievormen die voor officiële fabrieksoccasions gelden, zijn overdraagbaar en dat komt de restwaarde ten goede.

Audi Audi
 
Websitewww.audi.nl
Deel via