10 maart 2009
 

Dacia

Eerste Dacia-store in Nederland geopend

10 maart 2009 | Dacia is volop in ontwikkeling en biedt scherpgeprijsde modellen aan, die goed in deze tijd passen. Vorig jaar was Dacia bovendien het snelst groeiende merk van Nederland. Voor Dacia is daarom de tijd aangebroken om de eerste Dacia-store in ons land te openen. Dit eerste dealerbedrijf exclusief voor Dacia is gevestigd in Arnhem en opent op 14 maart 2009 zijn deuren.

Dacia maakte eind 2005 met de Logan zijn debuut op de Nederlandse markt; later introduceerde Dacia ook de Logan MCV en de Sandero. Vooral de Logan MCV was een verkoopsucces. Verkocht Dacia in 2006 nog 777 auto's in Nederland, in 2007 liep dat aantal op tot 1.903. Mede door de lancering van de Sandero kwam het aantal verkochte Dacia's in 2008 uit op 4.543. Dat is een stijging van 139% ten opzichte van 2007 en daarmee was het Roemeense merk de sterkste groeier in ons land.

Dacia

Dacia opereert onder de vleugels van Renault, vandaar dat veel Renault-dealers sinds de komst van dit value for money-automerk een deel van hun showroom inrichtten voor Dacia. Zo ook Autobedrijf Bochane. Dit autobedrijf zet nu de stap om een officiële Dacia-store te openen.

De eerste Dacia-store opent op 14 maart zijn deuren. Bezoekers kunnen tijdens het open huis op die dag kennismaken met de nieuwe Dacia-store en voor Nederland nieuwe modellen bekijken. De showroom is gevestigd aan het Kramersgildeplein 92 (Arnhem-Presikhaaf) en te herkennen aan de Dacia-huisstijl.

Dacia
 
Websitewww.bochane-dacia.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!