6 maart 2009
 

Subaru

Voorjaarsactie bij Subaru

6 maart 2009 | De Subaru 6 Sterren Dealers hebben de hele maand maart een aanbieding bij aanschaf van een nieuwe Forester in petto. Maar ook de kopers van een nieuwe Legacy, Outback of Justy worden niet vergeten.

Wie vóór 1 april een nieuwe Forester aanschaft, mag ter waarde van 1.000 euro gratis accessoires uitzoeken. Hierbij gaat het om álle uitvoeringen van Subaru's crossover-SUV, zowel met benzine- als dieselmotor.

Natuurlijk worden ook de kopers van een Subaru Legacy en Outback niet vergeten. In beide gevallen kan de koper van een nieuw exemplaar nog tot en met 31 maart aanstaande ter waarde van 2.000 euro aan gratis accessoires uitzoeken. Deze actie geldt voor alle typen, ongeacht de gemonteerde krachtbron. Voorts kan er geopteerd worden voor een 'Business Pack', bestaande uit een Alpine DVD touchscreen navigatiesysteem met TMC en Bluetooth, alsmede parkeersensoren in de achterbumper. Dit pakket is alleen niet van toepassing op de Executive-versies, want die beschikken standaard al over een navigatiesysteem.

Subaru

Eveneens geldt deze hele maand nog het aanbod voor de kopers van een nieuwe Subaru Justy, om gratis een TomTom navigatiesysteem te laten monteren. Het systeem wordt zo in een speciale op het dashboard gemonteerde houder annex oplader geplaatst, dat er geen ontsierende draden en zuignap nodig zijn.

Het gaat in alle gevallen om auto's uit voorraad en om montage achteraf van de accessoires.

Subaru
 
Websitewww.subaru.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!