6 maart 2009
 

Land Rover

Land Rover geeft korting op grijs kenteken

6 maart 2009 | Dit voorjaar maakt Land Rover het rijden in de Commercial-uitvoeringen (grijs kenteken) van de Freelander 2 en Discovery 3 aantrekkelijker. Bij aanschaf voor 30 april van één van de geselecteerde modellen, biedt Land Rover lederen bekleding en navigatiesysteem voor de pakketprijs van € 995,-.

Met lederen bekleding en navigatiesysteem kan het Style Pack 1 voor de Freelander 2 en Discovery 3 worden gezien als een optie die de uitstraling van beide modellen zichtbaar verrijkt en daarnaast het comfort en gebruiksgemak vergroot. Dit Pack wordt nu tijdelijk voor € 995 aangeboden op geselecteerde voorraadmodellen van de Freelander 2 Commercial en Discovery 3 Commercial. Dit is een besparing ten opzichte van de normale prijs van € 2.500 voor het Style Pack 1.

Land Rover

Voor de Freelander bestaat het Style Pack 1 uit lederen stoelbekleding in zwart of bruin, een volledig in het dashboard geïntegreerd Kenwood navigatiesysteem en een in het navigatiesysteem ingebouwde Bluetooth handsfree-telefoonfunctie. Op de Discovery 3 omvat het Style Pack 1 eveneens lederen stoelbekleding in zwart of bruin, hier aangevuld met een eveneens volledig geïntegreerd Alpine navigatiesysteem.

Dit Style Pack-aanbod loopt tot en met 30 april 2009 en geldt voor geselecteerde voorraadmodellen van de Freelander 2 Commercial en de Discovery 3 Commercial.

Land Rover Land Rover
 
Websitewww.grijsisaantrekkel
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!