4 maart 2009
Fiat 500

Fiat 500

Fiat geeft speciale 500 cadeau aan 50 jarige Barbie

4 maart 2009 | Ter ere van haar vijftigste verjaardag krijgt Barbie een speciaal voor haar ontworpen Fiat 500 kado. Tijdens haar verjaardagsfeest op 9 maart in Milaan, wordt de auto officieel aan de meest bekende modepop ter wereld overhandigd. De auto is het resultaat van een samenwerking tussen Fiat Centro Stile en Mattel.
Fiat 500

Barbie's Fiat 500 is roze. De zachte stof waarmee de stoelen zijn bekleed is van Alcantara en is met zilver gelamineerd. De vloermatten zijn voorzien van natuurlijk zijde en in het handschoenenkastje liggen lip-glosses in verschillende fonkelende kleuren. Om de make up goed te kunnen aanbrengen, is de spiegel in de zonneklep voorzien van LED-verlichting. Om het geheel compleet te maken, is de auto versierd met kristallen glinsters. Zelfs de antenne!

Fiat 500

De nieuwste Fiat 500 show car maakt 9 maart om 18.30 uur zijn eerste publieke optreden wanneer hij door de straten van het 'fashion district' in Milaan rijdt. Barbie wordt gereden door haar eigen Ken. Eenmaal op plaats van bestemming aangekomen, kan Barbie paraderen over de roze loper die voor de ingang van het warenhuis 'La Rinascente' aan Piazza Duomo ligt.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!