4 maart 2009
 

Porsche

Porsche zoekt trotse bezitters voor digitaal fotoalbum

4 maart 2009 | Sinds Pon zestig jaar geleden de allereerste Porsche-importeur van de wereld werd, zijn ruim 30.000 Porsches op Nederlands kenteken gezet. Zeventig procent van die sportwagens rijdt nog rond. En naar die Porsches en hun eigenaren is jubilaris Pon Porsche Import op zoek.

Of het nu een 356 is, een 550 RS Spyder, 911, 912, 914, 924, 928, 944, 968 een exclusieve Carrera GT, een moderne Boxster, Cayman of Cayenne; de Porsche-stamboom is lang. De overeenkomst is dat ze allemaal tot de Porsche-familie behoren. Ter ere van het Nederlandse jubileum gaat de jarige importeur Pon Porsche Import een digitaal fotoalbum samenstellen dat door alle Porsche-rijders en –liefhebbers is te zien op de speciale jubileumwebsite ZestigJaarPonPorsche.nl.

Porsche

Een Porsche-jury onder voorzitterschap van Harm Lagaaij - de voormalig  chefontwerper van Porsche en onder meer verantwoordelijk voor de Porsche 924, Boxster, Cayman, 911, Cayenne en Carrera GT - stelt een winnaar vast. De winnende Porsche krijgt een ereplek op de Porsche Stand van de AutoRAI 2009 die van 1 tot en met 11 april plaatsvindt in Amsterdam. Daarnaast krijgen de winnende auto en z'n trotse bezitter aandacht in Insider, het Nederlandse Porsche magazine. De exclusieve fotografie bij dit verhaal is in handen van fotograaf Georges van Wensveen.

Onder alle deelnemers worden tweehonderd AutoRAI kaarten verloot. Daarnaast krijgen de eerste duizend plaatsingen de speciale 60 jaar Pon Porsche jubileum editie van Insider toegestuurd, die begin juni verschijnt. Uiteraard is het ook mogelijk een foto van de Porsche met het achterliggende verhaal op te sturen aan: Pon Porsche Import / 60, Antwoordnummer 6, 3800 VB Amersfoort. In dit geval zorgt de jarige importeur ervoor dat de foto's alsnog op de website komen.

Porsche
 
Websitewww.zestigjaarponpors
Deel via