24 februari 2009
 

Land Rover

Land Rover opent eigen vacaturesite

24 februari 2009 | In één oogopslag zien welke vacatures er zijn bij de Nederlandse Land Rover dealers? Dat kan met de nieuwe vacaturesite WerkenBijLandRover.nl. Met deze site is Land Rover één van de eerste automerken in Nederland die alle vacatures binnen de organisatie centraal en gebruiksvriendelijk aanbiedt.

De start van de nieuwe website vergemakkelijkt het vinden van een positie bij de Nederlandse Land Rover dealers en importeur. Het centraal aanbieden van alle vacatures maakt deze zichtbaar voor een veel grotere groep geïnteresseerden.

Land Rover

Met deze site neemt Land Rover een voorsprong op de andere automerken in Nederland, die vacatures veelal nog plaatselijk of regionaal aanbieden. "Met deze website wordt het voor ons veel gemakkelijker om in contact te komen met passende, gekwalificeerde en ambitieuze professionals", vertelt Marc Bienemann, algemeen directeur van Land Rover Nederland. "De in samenwerking met werving- en selectiebureau Van der Wijngaart & Partners ontwikkelde site kan beslist worden beschouwd als een 'benchmark' binnen de Nederlandse autowereld".

Geïnteresseerden vinden op de site meer dan alleen de vacatures bij de Nederlandse Land Rover dealers. Een belangrijk onderdeel vormt het schetsen van de merkbeleving, onder meer via korte interviews met mensen in de organisatie. Ook krijgen bezoekers een beeld van het trainingsprogramma 'Dipped in Green' dat zij kunnen verwachten om alle 'ins and outs' van het merk te leren kennen.

Land Rover
 
Websitewww.werkenbijlandrove
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!