9 februari 2009
 

Lexus

Lexus opnieuw aanwezig op Milan Design Week

9 februari 2009 | Na de succesvolle deelname in voorgaande jaren zal Lexus ook op de Milan Design Week 2009 aanwezig zijn met een kunsttentoonstelling getiteld 'Lexus L-Finesse Crystallised Wind', een combinatie van de Lexus L-Finesse designfilosofie en de top op het gebied van moderne kunst, architectuur en design uit Japan.

De tentoonstelling vindt plaats in de kunstgalerie van het Museo della Permanente van 22 april tot 26 april, als onderdeel van de grootste designtentoonstelling ter wereld, de 'Salone del Mobile' in Milaan.

Lexus

Sou Fujimoto, een toonaangevende Japanse architect, zal de ambivalentie van de Lexus designfilosofie 'L-finesse' met behulp van een dynamische installatie, waarin ruimte, geluid en licht één worden, opnieuw interpreteren. Op de Lexus-stand zullen een kunstobject van acryl, gebaseerd op het full-size conceptmodel LF-A, de supersportwagen van Lexus en een speciaal ontworpen meubelstuk van acryl te zien zijn.

Lexus neemt sinds 2005 deel aan de Milan Design Week op basis van de overtuiging dat het overbrengen van de L-Finesse-boodschap via verschillende artiesten en disciplines nieuwe normen stelt en conventionele ideeën overtreft. Dit jaar onderscheidt de deelname van Lexus aan dit evenement zich door de manier waarop tradities en innovaties op designgebied elkaar kruisen.

Lexus
 
Websitewww.lexus.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!