21 januari 2009
 

Chevrolet

Chevrolet gaat online met design

21 januari 2009 | Vier jaar na de succesvolle herlancering van het merk Chevrolet in Europa presenteert Chevrolet een website die inzicht verschaft in het design van de nieuwe modellen van het merk. Zo biedt de site onder andere een kijkje in de keuken op het gebied van Chevrolet's designkenmerken, concept cars en het wereldwijde designteamwork van Chevrolet's designers.

ChevroletDesign.com verschaft inzicht in Chevrolet's nieuwe designtaal en het is geen toeval dat de website wordt gelanceerd aan het begin van een nieuw jaar waarin de introductie van twee compleet nieuwe, wereldwijde Chevrolet-modellen centraal staat: de Cruze en de Spark.

Chevrolet

Bezoekers van de site zullen meer inzicht krijgen in de uitdagingen waarmee ontwerpers zich geconfronteerd zien bij het ontwerpen van een wereldwijde auto. Ze ontdekken hoe Chevrolet-designers wereldwijd nauw met elkaar samenwerken om auto's te ontwikkelen die wereldwijd op de markt komen.

Daarnaast wordt bezoekers duidelijk gemaakt op welke wijze en welke stijldetails en algemene designkenmerken er voor zorgen dat een Chevrolet onmiskenbaar een Chevrolet is en ook direct als zodanig herkenbaar is, ongeacht of het nu een muscle car of een kleine compacte auto is.

Chevrolet

Tevens onderschrijft de website de belangrijke rol die design speelt bij het 'groener' maken van auto's. Tenslotte is het niet alleen de techniek die een auto ecologischer kan maken. Designers kunnen namelijk al in een vroeg stadium hun stempel op het ontwerp drukken door bijvoorbeeld de keuze van de materialen of de aerodynamische waarden van hun designs.

Tot slot krijgen bezoekers van de website toegang tot een scala aan exclusief visueel materiaal van Chevrolet's nieuwste studiemodellen, inclusief foto's, schetsen en video's. Tevens treffen ze op de site een interactieve kalender aan met Chevrolet-evenementen en links naar andere Chevrolet-websites en externe nieuwssites en blogs.

Chevrolet Chevrolet
 
Websitewww.chevroletdesign.c
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!