15 januari 2009
 

Autokenner van het jaar

Autokenners maken kans op gratis rijden met Jeep Patriot

15 januari 2009 | Het tijdschrift Auto Review heeft voor de autokenners van Nederland en België een bijzondere uitdaging. Op dinsdag 7 april vindt tijdens een show op de AutoRAI de Autokenner van het jaar-verkiezing plaats. De presentatie van deze quiz zal in handen zijn van Bavo Galama, onder meer bekend van het TV-programma Gek op wielen. De strijd wordt mede mogelijk gemaakt door RAI Vereniging en Jeep.

Vanaf 15 januari kunnen deelnemers zich aanmelden via de speciale website AutokennerVanHetJaar.nl Eenmaal aangemeld ontvangt de deelnemer elke week automatisch een linkje naar de tien Vragen van de Week. Worden de vragen goed beantwoord, dan dingt de deelnemer automatisch mee naar een plaats in de quiz samen met de 200 grootste autokenners van Nederland. De spelshow vindt plaats in een van de zalen van de RAI. Na de finaleronde van de spannende quiz is de Autokenner van het Jaar 2009 bekend.

Autokenner van het jaar

Arjan Kropman, hoofdredacteur van Auto Review: "De deelnemer zal het niet makkelijk krijgen voordat hij doordringt tot de finaleronde. Maar de beloning is uiteindelijk vorstelijk, want de hoofdprijs is een jaar lang gratis rijden in een Jeep Patriot".

Autokenner van het jaar
 
Websitewww.autokennervanhetj
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!