2 januari 2009
 

Porsche

Autotaalglas geeft Porsche weg

2 januari 2009 | Op maandag 5 januari start Q-music in samenwerking met autoruitspecialist Autotaalglas een winteractie. Weerman Piet Paulusma geeft op 't Plein in Den Haag het startschot van de actie waarbij in een levensgroot ijsblok in de vorm van een Porsche de sleutel van een échte Porsche bevroren is. Het publiek wordt uitgenodigd te raden op welk moment de sleutel de grond raakt door het smelten van het ijs. De winnaar krijgt een echte Porsche.

Autotaalglas viert met deze stunt de winter: "We willen autobezitters erop wijzen dat een auto met ruitbeschadiging extra gevoelig is voor temperatuursinvloeden. Vrieskou verhoogt de kans dat een kleine beschadiging verergert of zelfs doorscheurt. Veel mensen zijn zich hier niet van bewust en stellen reparatie te lang uit", aldus Henk Kooijman, directeur van Autotaalglas Nederland.

Porsche

Piet Paulusma activeert bij het startschot een grote klok die het aantal secondes weergeeft. Vanaf dat moment kan iedereen via een SMS naar 9596 laten weten wanneer zij denken dat de sleutel de grond raakt. Enkele keren per dag geven de DJ's van Q-music een 'update' over het smeltproces van het ijsblok. Daarnaast kunnen luisteraars ook via de webcam op Q-Music.nl het Q-ijsblok in de gaten houden.

Via televisie- en radiocommercials en op Internet communiceren Q-music en Autotaalglas de actie. Bezoekers aan één van de Autotaalglas vestigingen die een voorruitinspectie laten uitvoeren, ontvangen gedurende de actieperiode een gratis Autotaalglas IJspakket op vertoon van hun bevestigings-SMS, de Q-music actie-advertentie of een print-out van de actie op Internet. Dit IJspakket bestaat onder andere uit een fles ruitenontdooier, een keyfinder en ijskrabber.

Porsche
 
Websitewww.autotaalglas.nl
Deel via