24 december 2008
 

Infiniti

Infiniti Center Amsterdam opent eind februari 2009

24 december 2008 | Het nieuwe automerk Infiniti heeft op de façade van het Infiniti Center Amsterdam aan de Gaasperdammerweg (= A9) een meters groot reclamedoek aangebracht waarmee het de komst van Infiniti op de locatie nabij de hoofdstad aankondigt. Op een opvallend doek van 35 bij 7 meter is een 'rebels en ondeugend' jongetje te zien dat niet kan wachten tot het doek van de splinternieuwe Infiniti FX wordt afgetrokken en daarom lachend alvast een tipje van de sluier oplicht.

Infiniti Center Amsterdam gaat eind februari van start. Dat is ongeveer anderhalve maand na de opening van het eerste Infiniti Center in Nederland, in Rotterdam, dat vanaf 2 januari is geopend.

Jurgen Richter, directeur van Infiniti Center Amsterdam, verwacht dat het immense reclamedoek de nodige aandacht trekt. "Het wordt the talk of the town. Infiniti Center Amsterdam wordt op een A1-locatie aan de Gaasperdammerweg (= A9) gebouwd. Nu het doek er hangt, kun je onze Infiniti-locatie helemaal niet meer missen".

Infiniti

"Het ontwerp van Infiniti Center Amsterdam sluit naadloos aan bij de beleving en de uitstraling van het automerk", vervolgt Richter. "Infiniti is een Japanse producent van premium auto's. Het merk staat voor hoogwaardig vakmanschap en kenmerkt zich door het aansprekende design van de modellen. Alle Infiniti's hebben een zeer rijk uitgerust interieur en onderscheiden zich door verbluffende prestaties. De Infiniti Centers in Amsterdam en in Rotterdam hebben dezelfde premium uitstraling; mooi, ingetogen, verfrissend en super-de-luxe! Wie het Infiniti Center bezoekt heeft het gevoel een modern vijfsterren designhotel te betreden".

Infiniti is echter geen merk dat modellen bouwt waar iedereen zich enigszins in herkent, maar een fabrikant van premium automobielen die alles kunnen bieden aan een selecte groep autoliefhebbers. "En juist zij zullen opkijken", vervolgt Richter. "Infiniti is voor stille rebellen. Als Infiniti-rijders al in een hokje te plaatsen zijn, dan is het in het hokje van mensen die absoluut niet in een hokje te plaatsen zijn. Echte liefhebbers die boven de grijze massa willen uitsteken. Zodra je instapt in een Infiniti en op de startknop drukt, krullen de lippen zich automatisch tot een glimlach. Dat geeft het immense reclamedoek aan ons in aanbouw zijnde Infiniti Center Amsterdam ook weer. We kunnen niet wachten tot het pand gereed is".

Infiniti
 
Websitewww.infiniti.nl
Deel via