18 december 2008
 

Seat

Oplopend voordeel op Seat-occasions

18 december 2008 | In aanloop naar het einde van het jaar is het aftellen bij Seat vandaag al begonnen met de Seat Countdown. Als onderdeel van Seat Countdown biedt Seat tot en met Oudejaarsdag op de website Seat.nl/countdown dealeroccasions met voordeel aan. Hoe dichter het nieuwe jaar nadert, hoe scherper de auto's geprijsd worden.

Wie tot en met Oudejaarsdag een Seat-dealeroccasion koopt via Seat.nl/countdown, bepaalt zelf de prijs en het voordeel van de auto. Hoe dichter het nieuwe jaar nadert, des te scherper de prijzen van de auto's en hoe hoger het voordeel. Maar daarmee neemt ook het risico toe dat andere kopers met iets minder geduld net iets eerder met klantvoordeel aan de haal gaan.

Seat

Elke Seat-dealeroccasion wordt geleverd met twaalf maanden garantie ongeacht het aantal kilometers, met de mogelijkheid die garantietermijn met nog eens twaalf maanden te verlengen. Daarnaast wordt elke Seat-dealeroccasion vóór aflevering onderworpen aan een technische en optische controle, waarbij de auto op 71 punten wordt geïnspecteerd.

Seat
 
Websitewww.seat.nl/countdown
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!