4 december 2008
 

Maybach Landaulet

Premiere voor Maybach Landaulet op Miljonair Fair

4 december 2008 | De Maybach Landaulet beleeft zijn Nederlandse premiere op de Miljonair Fair, die van 11-15 december in de Amsterdam RAI plaatsvindt. De Maybach Landaulet biedt comfort en opperste luxe in een open atmosfeer. En omdat alles bij de Miljonair Fair om klasse en stijl draait, verzorgt Maybach tevens het vervoer van de VIP's met een vijftal limousines.

De Maybach Landaulet ontleent zijn grandeur aan het feit dat zijn dak aan de achterzijde geopend kan worden, terwijl de werkplek van de chauffeur gesloten blijft. De twee passagiers achterin kunnen zich wentelen in weelde. De fauteuils zijn bekleed met leder, de vloer met velours. De afwerking fascineert door spannende combinaties van materialen als zwarte pianolak, zwart graniet en goud.

Maybach Landaulet

Uiteraard hebben de passagiers de beschikking over een eigen klimaatsysteem en over een koelsysteem voor Champagneflessen. En mochten ze behoefte hebben aan extra privacy, dan is de seperatieruit met een druk op de knop ondoorzichtig te maken. Dit werkt door middel van een membraan met vloeibare kristallen.

Maybach manifesteert zich op de Miljonair Fair ook door het VIP-vervoer voor rekening te nemen. Dit jaar worden onder andere Jade Jagger en Pamela Anderson verwacht. Maybach zet voor het VIP-vervoer vijf limousines van het type 57 S en 62 S in. Deze limousines komen speciaal voor de gelegenheid over uit de Maybach Manufaktur in Sindelfingen.

Maybach Landaulet Maybach Landaulet
 
Websitewww.maybach.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!