1 december 2008
 

Renault

Cadeaucard bij aankoop nieuwe Renault

1 december 2008 | Wie in november of december een nieuwe Renault personenauto bestelt, mag bovenop alle lopende acties ook nog voor 300 euro gaan shoppen bij de Bijenkorf. De Cadeaucard van de Bijenkorf is 500 euro waard wanneer de koper voor een auto uit de geselecteerde voorraad kiest.

De Cadeaucard is voor iedereen die uiterlijk 31 december 2008 een order plaatst voor een nieuwe Renault personenauto. Het maakt daarbij niet uit of de auto in 2008 of in 2009 op kenteken wordt gezet. Wie voor een Renault uit een geselecteerde voorraad kiest, krijgt echter 200 euro extra – dus in totaal 500 euro – winkeltegoed bij de Bijenkorf.

Renault

Nadat de Renault-dealer de order heeft opgemaakt, krijgt de koper de Cadeaucard thuisgestuurd. De Renault Cadeaucard van de Bijenkorf is bij alle filialen inwisselbaar en onbeperkt geldig.

Kopers ontvangen de Cadeaucard van de Bijenkorf ook wanneer zij gebruikmaken van andere aanbiedingen van Renault, zoals het Pack Comfort op de Laguna Dynamique, dat tijdelijk 995 euro kost of het gratis panoramisch schuifdak en kleuren navigatiesysteem op de Mégane Grand Tour of Renault Scénic. De actie is niet van toepassing op de Sélection Business modellen en Renault Bedrijfswagens.

Renault
 
Websitewww.renault.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!