18 november 2008
Renault Clio (2005 - 2012)

Renault Clio (2005 - 2012)

Renault Clio Online alleen via Internet te koop

18 november 2008 | Renault start met de actie Clio Online. Met in de hoofdrol de Clio 1.2 16V 75 pk die alleen online te koop is, dus niet in de showroom. De prijs is 10.695 euro all-in, dus inclusief afleveringskosten. Dit betekent een korting van 30%. Op woensdagavond 3 december gaan de deuren van de digitale showroom open op ClaimJeClio.nl , waarna belangstellenden één van de in totaal vijftig exemplaren van de Clio Online kunnen claimen.

Iedereen die het klantvoordeel van de Clio Online niet aan zich voorbij wil laten gaan, kan zich vanaf vrijdag 14 november inschrijven op de website. Wie zich aanmeldt, ontvangt bijtijds een herinneringsmail met hierin de datum en het tijdstip van de verkoopstart op het Internet. Vanaf woensdagavond 3 december kunnen de potentiële kopers de speciale Clio Online claimen door een aanbetaling te doen via de online betalingsmethode iDEAL. Renault stelt vijftig exemplaren van de rijk uitgeruste Clio Online beschikbaar, dus wie het eerst komt, het eerst maalt.

Renault Clio (2005 - 2012)

Standaard is deze 5-deurs Clio uitgerust met o.a. airconditioning, radio/CD-speler, stuurbekrachtiging en zwarte metallic lak. Tevens zijn in de prijs inbegrepen: registratiekosten, poetsen, de kosten van de kentekenplaten en het technisch rijklaar maken. De 10.695 euro die de Clio Online van de actie "Claim je Clio" kost is dan ook een all-inprijs; er komt geen euro bij. Een ander voordeel is dat de Clio Online snel leverbaar is.

De verkoopactie "Claim je Clio" is georganiseerd door Renault Nederland samenwerking met de Renault-dealers Stam, Mafait en Bochane. Deze dealers hebben vestigingen in de centrale provincies Flevoland, Gelderland en Utrecht.