17 november 2008
Jaguar XJ (2003 - 2009)

Jaguar XJ (2003 - 2009)

Jaguar introduceert extra rijk uitgeruste XJ Portfolio

17 november 2008 | Als run-out model van de XJ-serie, introduceert Jaguar in januari de extra rijk uitgeruste XJ Portfolio Modeljaar 2009.5. Dit exclusieve model is alleen leverbaar in 2009. Zonder meerprijs ten opzichte van de huidige Jaguar XJ Sovereign, beschikt de Jaguar XJ Portfolio over een extra rijke standaarduitrusting. De gezamenlijke opties vertegenwoordigen een meerwaarde van € 7.120,-.

De Jaguar XJ Portfolio kenmerkt zich door een zeer bijzondere en unieke uitstraling en aankleding. Hij beschikt reeds over alle standaardvoorzieningen van de al zeer complete XJ Sovereign, waaraan echter een groot aantal zorgvuldig gekozen opties is toegevoegd.

De XJ Portfolio is voorzien van Burr Walnut houtfineer als dashboardafwerking, inleg in de portieren en voor het stuurwiel, dat deels ook met leder is bekleed. Prettig in het koude seizoen is dat het stuurwiel verwarmbaar is. Ook de stoelen hebben verwarming en zijn bovendien voorzien van een koelfunctie, die juist bij een hoge buitentemperatuur voor extra comfort zorgt. Om dezelfde reden zijn de portierruiten achter voorzien van zonwering.

De inzittenden van de XJ Portfolio kunnen genieten van het Jaguar Premium Sound System. Jaguar's oog voor detail blijkt verder uit het feit dat de vloermatten vóór en achter in lamswol zijn uitgevoerd. De XJ Portfolio is leverbaar in de chique kleuren Ultimate Black, Botanical Green, Indigo en Vapour Grey, alle te combineren met exclusieve interieurkleuren.

Jaguar XJ (2003 - 2009)

De Jaguar XJ Portfolio Modeljaar 2009.5 is leverbaar in vier uitvoeringen:

  • XJ 2.7D Portfolio € 101.090,-.
  • XJ 4.2 Portfolio € 118.290,-
  • XJ 2.7D Portfolio LWB € 104.290,-.
  • XJ 4.2 Portfolio LWB € 121.090,-

De genoemde prijzen zijn indicatief en gebaseerd op de op dit moment aangekondigde belastingwijzigingen per januari 2009. De definitieve prijzen kunnen licht afwijken.

Ander nieuws over de Jaguar XJ Portfolio is dat er vier bijzondere nieuwe opties leverbaar zijn. Zo kunnen klanten voortaan kiezen voor 20-inch Takoba lichtmetalen velgen, een dashboardafwerking in Rich Oak houtfineer of Burr Walnut houtfineer met Boxwood inleg en een Ivory/Navy interieur.