14 november 2008
 

Chevrolet

Chevrolet lanceert Limited Editions van Epica en Captiva

14 november 2008 | Chevrolet Nederland heeft besloten twee extra aantrekkelijke uitvoeringen van de Epica en Captiva te introduceren: de Limited Edition. Het klantvoordeel bij deze twee LE's kan oplopen tot respectievelijk € 6.600,- en € 6.500,-.

De Captiva Limited Edition beschikt standaard over een automatische airconditioning, lichtmetalen velgen, cruise control en zeven zitplaatsen. Bovendien kan de Limited Edition gratis worden uitgerust met een volledig geïntegreerd navigatiesysteem met kleurendisplay, wat het voordeel laat oplopen tot € 6.600,-.

Chevrolet

Chevrolet introduceert, geheel in lijn met de Captiva, ook een Limited Edition van de Epica. Zo beschikt de Limited Edition standaard over volledig automatische airconditioning, lederen bekleding, cruise control en lichtmetalen velgen. Daarnaast kan de Epica Limited Edition naar wens zonder meerprijs worden voorzien van een automatische versnellingsbak, waarmee het klantvoordeel maar € 6.500,- bedraagt.

Zoals de namen al doen vermoeden is er van de Captiva en Epica Limited Edition maar een gelimiteerd aantal exemplaren beschikbaar. Ronald Dubbelman, Director Sales & Marketing van Chevrolet Nederland: "Omdat het hier gaat om Limited Edition's is de vooraard beperkt. Vooral de uitvoeringen met gratis navigatiesysteem en gratis automaat zullen vanwege grote belangstelling snel uitverkocht zijn. Dit betekent dat geïnteresseerden die maximaal willen profiteren zich met enige haast naar hun Chevrolet-dealer moeten spoeden, want op is in dit geval ook echt op".

Chevrolet

De Captiva en Epica Limited Edition zijn beide leverbaar via de officiële Chevrolet-distributeur. De Chevrolet Epica is er vanaf € 22.495,-, de Captiva vanaf € 30.995,-.

Chevrolet Chevrolet
 
Websitewww.chevrolet.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!