31 oktober 2008
 

Chevrolet

Chevrolet introduceert Non-Stop Specials

31 oktober 2008 | Chevrolet heeft deze maand de Non-Stop Specials gelanceerd, een actie waarbij bijna alle modellen uit de Chevrolet-modelreeks worden geleverd met gratis accessoires en kortingen, waarbij het voordeel tot ruim 5.000 euro kan oplopen. Bovendien kunnen consumenten zeven dagen per week online de actuele modelvoorraad van Chevrolet bekijken op Specials.Chevrolet.nl, om zo de Chevrolet van hun voorkeur zelf uit te zoeken.

Op de meeste modellen van de Captiva levert Chevrolet gratis een geïntegreerd navigatiesysteem ter waarde van € 1.799,-. Zakelijke Captiva-rijders profiteren eveneens van de Non-Stop Specials: voor € 995,- rusten zij hun Captiva uit met het Business+ Pakket. Dit pakket vertegenwoordigt een waarde van € 2.795,- en voorziet in een aantal extra's, waaronder lichtmetalen velgen, cruise control, parkeersensoren, Bluetooth-aansluiting, 'skid plates' en een geïntegreerd navigatiesysteem.

Chevrolet

Ook kopers van de Epica kunnen rekenen op kortingen of gratis accessoires. Zo wordt de Epica 2.0-liter diesel tijdelijk gratis voorzien een automatische versnellingsbak ter waarde van € 5.200,-. Chevrolet-rijders die de voorkeur geven aan een handgeschakelde transmissie worden echter niet vergeten, want zij krijgen een volledig geïntegreerd navigatiesysteem ter waarde van € 1.799,- gratis bij de aanschaf van een nieuwe Epica. Net als de Captiva is ook de Epica leverbaar met het luxe Business+ Pakket. Voor een meerprijs van € 995,- wordt de Epica standaard uitgerust met lichtmetalen velgen, cruise control, parkeersensoren, Bluetooth-aansluiting en een geïntegreerd navigatiesysteem.

Naast de Captiva en de Epica profiteren de compactere Chevrolet-modellen eveneens van de Non-Stop Specials actie. Zo kunnen kopers van een Chevrolet Matiz Style hun auto gratis met een automaat uit laten rusten. Automobilisten die kiezen voor een Matiz Spirit of Spirit Airco kunnen hun Matiz voor € 250,- laten voorzien van het sportpakket. Dit pakket, dat een waarde van € 1.250,- vertegenwoordigt, bestaat uit lichtmetalen velgen, dorpelbeschermers vóór, een speciale mattenset, een uitlaatsierstuk en een Sport-badge.

Chevrolet

De onlangs geïntroduceerde Chevrolet Aveo profiteert van het Premièrevoordeel. Voor een meerprijs van € 750,- wordt de Aveo standaard uitgerust met lichtmetalen velgen, een dakspoiler en mistlampen aan de voorzijde. Daarnaast is op de Aveo 3-, 4- en 5-deurs nog immer het '1-2tje' van Chevrolet van kracht, een financieringsaanbod waarbij kopers de helft betalen bij aanschaf en het resterende bedrag pas twee jaar later (rentevrij).

De Chevrolet Nubira SW Limited Edition maakt ook deel uit van de Non-Stop Specials. De Nubira SW Limited Edition met 120 pk dieselmotor, die normaal € 21.695,- kost, is nu leverbaar voor € 18.695,-. De benzineversie van de Nubira SW Limited Edition profiteert ook van de actie, met een prijs van € 16.195,-. Voor € 995,- extra voorziet Chevrolet de Nubira Stationwagon bovendien van het Business+ Pakket dat ook hier bestaat uit lichtmetalen velgen, cruise control, parkeersensoren, Bluetooth-aansluiting en een geïntegreerd navigatiesysteem. Dit pakket vertegenwoordigt normaliter een waarde van € 3.295,-.

Chevrolet Chevrolet
 
Websitespecials.chevrolet.nl
Deel via