23 oktober 2008
 

Renault

40-jarig jubileum voor Renault en ELF

23 oktober 2008 | 2008 is een jubileumjaar voor Renault en ELF. Beide merken zijn nauw met elkaar verbonden door een exclusief partnership sinds 1968. Al gedurende veertig jaar wordt de 'Renault adviseert ELF' slogan niet alleen op de instructieboekjes en achterruiten van Renault personenwagens afgebeeld, maar is inmiddels ook in het collectieve onderbewustzijn gegrift.

Renault en ELF hebben gedurende vier decennia continu hun banden op het gebied van techniek, sales en racerij versterkt. Dit van origine Franse partnership werd geografisch uitgebreid nadat de twee merken internationaal groeiden om op hun werkgebieden spelers van formaat te worden.

Renault

ELF werkt met Renault samen in 47 landen en biedt een complete range smeermiddelen die speciaal voor Renault transmissies zijn ontwikkeld. De partners hebben inmiddels 13 Formule 1 wereldtitels op hun naam kunnen schrijven. De Formule 1 werkomgeving is een ideaal terrein om oliën te ontwikkelen en te verbeteren. Ook in de dagelijkse praktijk profiteert de Renault rijder daarvan wanneer hij ELF oliën gebruikt. Daarnaast heeft ELF een speciale transmissieolie die als enige voldoet aan de eisen die Renault eraan stelt.

Renault
 
Websitewww.renault.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!