24 oktober 2008
Mitsubishi Lancer

Mitsubishi Lancer

Mitsubishi organiseert Lancer Evolution Experience

24 oktober 2008 | Mitsubishi Nederland gaat binnenkort van start met de Lancer Evolution Experience. Dit is een bijzondere proefrit om op een spectaculaire wijze kennis te maken met de razendsnelle Evolution. Mitsubishi werkt hiervoor samen met de ervaren coureur Phil Bastiaans.

De dynamische Evolution Experience duurt twee uur en bestaat uit drie onderdelen. Deelnemers krijgen eerst een korte introductie over de Evolution, gevolgd door een rijdemonstratie door Phil Bastiaans. Daarna mogen de deelnemers zelf met de 295 pk sterke Evolution gaan rijden. Bastiaans zal na de proefrit feedback geven. Mitsubishi heeft voor Bastiaans gekozen omdat hij al sinds 1990 op hoog niveau racet en in diverse klasses successen behaald heeft. Bovendien heeft hij veel ervaring met het geven van Driving Experiences.

Mitsubishi Lancer

Phil Bastiaans neemt na inschrijving contact op met de deelnemer voor de definitieve afspraak. De Evolution Experience vindt plaats in november en december in de omgeving van een Mitsubishi-dealer waar de deelnemer voorkeur aan geeft. Bij succes krijgt de Evolution Experience in januari 2009 een vervolg.

De kosten die aan de twee uur durende Evolution Experience verbonden zijn, bedragen € 375,- (inclusief BTW). Het gebruik van de auto, brandstof- en verzekeringskosten zijn bij deze all inclusive-prijs inbegrepen. Als een deelnemer besluit tot aankoop van de Lancer Evolution worden de kosten van de Experience door Mitsubishi vergoed.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!