9 oktober 2008
Mini MINI (2006 - 2014)

Mini MINI (2006 - 2014)

Autotaalglas zet MINI in als leenauto

9 oktober 2008 | Veel Nederlanders stellen de reparatie van autoruitschade uit vanwege het tijdelijk kwijt zijn van hun auto of ze zijn zich er überhaupt niet van bewust dat ze een sterretje hebben. Autotaalglas voorkomt dit door haar gratis ruitencheck, en maakt van de reparatie zelfs een plezierige aangelegenheid. Sinds kort geeft de autoruitspecialist haar klanten namelijk origineel vervangend vervoer mee. Op de parkeerplaats van diverse vestigingen van Autotaalglas staan splinternieuwe Mini's klaar om als vervangende auto aangeboden te worden. Vanaf voorjaar 2009 zullen er meer dan 100 Mini's beschikbaar zijn voor vervangend vervoer.

Een auto met ruitbeschadiging is gevoelig voor temperatuursinvloeden. Niet alleen bij vrieskou bestaat er een kans dat een beschadiging doorscheurt, maar ook hoge temperaturen kunnen een kleine beschadiging verergeren. Veel mensen zijn zich hier niet van bewust of stellen reparatie te lang uit waardoor autoruiten kunnen doorscheuren. Autotaalglas probeert altijd eerst de schade te repareren, maar als dat niet mogelijk is, zal de ruit vervangen moeten worden.

Mini MINI (2006 - 2014)

Wanneer dit te lang duurt, biedt de autoruitspecialist haar klanten vervangend vervoer aan in de vorm van een Mini One of één van de allernieuwste Mini Clubmans.

"We ontvangen heel enthousiaste reacties op ons vervangend vervoer. Klanten zijn vaak blij als ze hun eigen auto even mogen inruilen voor zo'n populaire Mini One of Mini Clubman", aldus Henk Kooijman, directeur van Autotaalglas Nederland. Vervangend vervoer is gratis bij Autotaalglas wanneer mensen in ieder geval WA Extra verzekerd zijn. En dat is meestal het geval.