19 september 2008
 

Isuzu

IsuzuLease in Nederland van start

19 september 2008 | Lease Service Leiden heeft met toestemming van Isuzu Benelux de leasemaatschappij IsuzuLease opgericht, om de leasing en financiering te verzorgen voor in Nederland verkochte Isuzu's.

Lease Service Leiden BV is een leasemaatschappij met meer dan 20 jaar ervaring in leasing en financiering. Jaap Smit, commercieel directeur van Lease Service Leiden: "In het geval van de bedrijfswagens van Isuzu worden nagenoeg alle nieuwverkochte auto's ondergebracht in een leasecontract. Vervolgens speelt de serviceverlening door de dealer een belangrijke rol, omdat de Isuzu-producten worden ingezet voor zakelijk verkeer en dus altijd inzetbaar moeten zijn. Omdat IsuzuLease snel en doelgericht opereert, gebaseerd op de ervaring in de zakelijke transportsector, profiteren lease-rijders als onderdeel van de operational lease voorwaarden van IsuzuLease van scherpe maandtarieven, een uitstekende service en de Isuzu-dealer als vertrouwd en vast aanspreekpunt".

Isuzu

De IsuzuLease-klanten zijn voor onderhoud en reparatie aangewezen op de officiële Isuzu-dealer, waardoor onderhoud en reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen.

Lease Service Leiden B.V. is een onderdeel van de L.I.A.M.- groep van zeven bedrijven. Walter Smet, Marketing & Network Manager Isuzu Benelux: "L.I.A.M. is een groep van ondernemingen met een verzorgingsgebied in het hart van de Randstad. Dus een strategische ligging in het centrum van bedrijvig Nederland en dat is een uitstekende dekking voor de pick-up en bedrijfswagenserie van Isuzu. LSL is voor ons een goede partner omdat zij via de LIAM al zeer bekend zijn met onze ISUZU-producten. Met het opzetten van IsuzuLease kunnen wij onze klanten in Nederland een betere service bieden".

Isuzu
 
Websitewww.isuzulease.nl
Deel via