29 augustus 2008
 

Hummer

Hummer Driving Academy in november in Marokko

29 augustus 2008 | Bezitters en liefhebbers van Hummer krijgen een unieke kans om in één van de spectaculairste gebieden ter wereld de limiet van hun auto's te ontdekken. Het eerste Hummer Driving Academy-evenement vindt van 7 t/m 12 november 2008 in Marokko plaats. Tijdens dit evenement zullen 14 Hummer H3's een route van 1300 kilometer afleggen, onder andere door de Sahara.

De Hummer H3's worden voorzien van een survival-uitrusting, woestijnbanden en GPS-satellietnavigatiesystemen, maar zijn verder volledig standaard H3's met 3,7 liter vijfcilindermotor en automatische transmissie.

Elk van de 14 teams bestaat uit een rijder en een bijrijder. Zij krijgen les in het gespecialiseerde off-road-rijden en de techniek van GPS-navigatie tijdens de route die begint in de haven van Agadir in het zuiden van Marokko en door zeer uiteenlopend terrein voert.

Hummer

De etappe tussen Taroudant en Marrakech voert over spectaculaire zoutvlakten, waarna op weg naar Ouarzazate lastige bergparcoursen worden genomen. Vervolgens staan op weg naar Chegaga de zandduinen van de Sahara op het programma. Op weg naar Taliouine is navigatietalent gevraagd bij een bijzonder drooggevallen meer, waarna de deelnemers terugkeren naar Agadir.

De Hummer Driving Acacemy in Marokko is de start van een reeks evenementen, die in 2009 zal worden voortgezet. Het doel is om eigenaren van Hummer en hun vrienden een serie unieke off-road-avonturen te bieden en tegelijkertijd de terreinkwaliteiten te demonstreren die Hummer over de hele wereld beroemd gemaakt hebben.

De kosten van deelname aan de Hummer Driving Academy 2008 bedragen € 3.995 per team van twee personen. Hierbij zijn inbegrepen het gebruik van de H3's en luxueuze hotelaccommodatie in enkele tophotels in Marokko, zoals het Hôtel Palais Salam in Taroudannt, het Hôtel Tikida Garden Marrakech, het Hôtel Club Hanane in Ouarzazate en het Hôtel Ibn Toumert in Taliouine. Alleen vliegtickets en drankjes zijn niet inbegrepen.

Hummer
 
Websitewww.HummerDrivingAcad
Deel via