25 augustus 2008
Seat Ibiza SC

Seat Ibiza SC

Nieuwe Seat Ibiza 3-deurs SC nu leverbaar

25 augustus 2008 | Tijdens Bavaria City Racing was 'ie al even in Nederland te zien, maar vanaf 1 september is de nieuwe Seat Ibiza 3-deurs SC leverbaar in Nederland, in drie uitvoeringen en met een keuze uit zes motoren. Gelijktijdig met de introductie van de nieuwe driedeurs Ibiza lanceert Seat een opvallende actie. Deelnemers maken kans op een jaar lang rijden in de nieuwe Seat Ibiza 3-deurs SC.

Ter gelegenheid van de introductie van de Seat Ibiza 3-deurs SC heeft Seat direct een campagne gelanceerd. Potentiële kopers van een Ibiza 3-deurs SC kunnen zich tot 30 september 2008 bij de Seat-dealer inschrijven voor meer informatie over de nieuwe, sportieve Ibiza. Iedereen die dat doet kwalificeert zich automatisch voor een prijs: één jaar lang rijden in de nieuwe Ibiza 3-deurs SC 1.4 Stylance, waarbij Seat met uitzondering van de brandstof een jaar lang alle kosten, waaronder verzekering, belasting en onderhoud, voor haar rekening neemt.

Seat Ibiza SC

Seat introduceert de Ibiza 3-deurs SC in Nederland met drie benzinemotoren (1.2 - 70 pk, 1.4 - 85 pk en 1.6 - 105 pk) en drie turbodiesels (1.4 - 80 pk, 1.9 - 90 pk en 1.9 - 105 pk). Alle zes motoren voldoen aan de Euro 4-normen en zijn vanaf september direct leverbaar in Nederland. Standaard zijn alle motoren gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De 105 pk sterke 1.6 benzine kan bovendien worden gecombineerd met de nieuwe zeventraps DSG-versnellingsbak.

De Seat Ibiza 3-deurs SC is vanaf september in ons land leverbaar en te bestellen in drie uitrustingsniveaus: Reference, Stylance en Sport-Up. Alle versies worden standaard uitgerust met lichtmetalen wielen: 15 inch lichtmetaal voor de Reference & Stylance en 17 inch lichtmetaal voor de Ibiza 3-deurs SC Sport-Up. In de nabije toekomst zullen ook de milieuvriendelijke Ecomotive en de snelle FR- en Cupra-versies hun opwachting maken.

Seat Ibiza SC

De prijslijst van de Seat Ibiza 3-deurs SC begint bij € 13.795,- voor de 1.2 (70 pk) Reference. Als diesel is de 1.4 TDI (80 pk) Reference er vanaf € 17.995,-.