11 augustus 2008
Seat Ibiza SC

Seat Ibiza SC

Nederlandse introductie Seat Ibiza SC tijdens Bavaria City Racing

11 augustus 2008 | Zondag 17 augustus staat Rotterdam opnieuw in het teken van het grootste autosportspektakel van Nederland, Bavaria City Racing. Als vaste partner van het evenement is Seat voor het derde achtereenvolgende jaar present in de havenstad, met onder andere een spectaculaire demo van Tom Coronel in zijn Seat Leon WTCC-auto. Daarnaast vormt Bavaria City Racing voor Seat hét moment om de nieuwe Seat Ibiza 3-deurs SC officieel in Nederland te presenteren.

Voor Seat vormt Bavaria City Racing tevens hét moment om de nieuwe Seat Ibiza 3-deurs SC officieel in Nederland te presenteren. In september maakt deze dynamische driedeursuitvoering van de nieuwe Ibiza in ons land zijn opwachting bij de Seat-dealers. Maar bezoekers van Bavaria City Racing krijgen van Seat al de primeur om de Ibiza 3-deurs SC op 17 augustus in levende lijve te aanschouwen.

Seat Ibiza SC

De sportieve Seat is daar niet te missen, want een aantal Ibiza's 3-deurs SC zal net als de talloze racewagens 'op tempo' het raceparcours in de Maasstad afleggen. Bovendien debuteert op de RaceSalon in Ahoy de opvallende, oranje Ibiza 3-deurs SC in Rotterdam, de showauto die Seat recent onthulde tijdens de Britse internationale autoshow en waarmee Seat blijk geeft van de vele mogelijkheden om de nieuwe Ibiza 3-deurs SC van een geheel eigen 'look' te voorzien.

De nieuwe Seat Ibiza 3-deurs SC is in ons land leverbaar vanaf eind augustus, waarbij de prijslijst begint bij € 13.795,- voor de Ibiza 3-deurs SC 1.2 (70 pk) Reference. Als diesel is de Ibiza 3-deurs SC 1.4 TDI (80 pk) Reference er vanaf € 17.995,-.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!