16 juli 2008
Volvo C30

Volvo C30

Ontwerp je eigen Volvo C30 op JeLeuksteC30.nl

16 juli 2008 | Vlinders op de auto? Een auto bedekt met Polka dots of gehuld in een Pepita ruit? Kopers van een nieuwe Volvo C30 kunnen nu kiezen uit tien gedurfde ontwerpen voor hun auto.

Met zelfklevende folie onderscheiden kopers van een nieuwe Volvo C30 hun auto. Op een speciale website (JeLeuksteC30.nl) kunnen klanten hun eigen auto samenstellen in alle mogelijke varianten. Zo krijgen ze direct te zien hoe hun exemplaar er uit komt te zien. Volvo's designteam heeft alles uit de kast gehaald: zebrastrepen en Polka dots wedijveren met regenbogen, vlammen en wolken: niets is te gek.

Volvo C30

De folie, normaal alleen toegepast voor reclamedoeleinden, is nu ook voor consumenten verkrijgbaar. De C30 richt zich op een modebewuste doelgroep met een urban lifestyle; mensen die het heerlijk vinden om een in auto te rijden die opvalt. De 'aangeklede' C30's zullen werkelijk opvallen in het straatbeeld.

Het is ook mogelijk om het gehele uiterlijk van de auto naar eigen smaak aan te passen. De gepersonaliseerde Volvo C30 is te bestellen via elke Volvo-dealer. Zodra de auto van de band is gerold, voorziet een gespecialiseerd bedrijf de auto van de decoratiefolie, waarna hij net als elke andere nieuwe auto gewoon aan de klant wordt afgeleverd. De decoratie is eenvoudig verwijderbaar en kan desgewenst vervangen worden door een nieuwe variant. Ook huidige berijders van de Volvo C30 kunnen de folie's bestellen.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!